Monday, July 2, 2012

Encore


FLAMENCO MED REBECCA RUBIN


Välkomna till denna nya kurs med Rebecca som är tillbaka i Umeå för att återigen inspirera och leda er i flamencons värld. Vi kommer under dessa dagar i juli att arbeta med flamencons teknik, olika utrryck och koreografiska strukturer, för att via dessa kunna njuta av dansen och musiken på en ännu mer utvecklad nivå!
Kursen har två nivåer:


NYBÖRJARE – för dig som har provat flamenco förut och vill fördjupa arbetet, men också för dig som gått prova på-kursen och blivit sugna på mer.

INTERMEDIO – för dig med viss förkunskap, som redan har lite inblick i de olika stilarna och en relativt tydlig bild av flamencons grundteknik.


Torsdag 5/7: Prova på för nyfikna! 18.00-19.00
....................
Teknikklass 19.15-20.15

Fredag 6/7: Nybörjare 17.00-18.30
...................
Intermedio 19.00-20.30

Lördag 7/7: Nybörjare 12.00-13.30
...................
Intermedio 14.00-15.30

Söndag 8/7: Nybörjare 12.00-13.30
...................
Intermedio 14.00-15.30


Utöver dessa erbjuds även:

FÖRBEREDANDE TEKNIKKLASS – för alla som vill fördjupa och arbeta medvetet med sin dans, få ytterligare träning i och förståelse för de tekniska grundstenarna; zapateado (fotarbete), braceo (armteknik) marcajes (markeringssteg) och vueltas (snurrar).
Här arbetar vi fokuserat och intensivt för att sedan kunna använda oss av denna kunskap och få ut maximerat resultat och dansglädje under koreografiklasserna.

Vid ytterligare intresse av fördjupning på ett mer personligt plan erbjuder Rebecca även:

PRIVATKLASSER, där man jobbar individuellt eller i par, och därmed kan titta närmare på varje elevs behov när det kommer till att utveckla teknik och uttryck i dansen.

För anmälan/vidare information skriv till: rrubin.flamenco@gmail.com

Ta med stabil sko med klack som tål stampar och kläder att kunna svettas i. Vi ses på NBV Dans och musik, Bankgatan 10 i Umeå!

VÄLKOMNA!!

2 comments:

Unknown said...

Pintura marvellioso! Papa

Jasmine said...

SNYYYGOOOOOOO!
Hoppas det går bra på dina kurser!!